Kedoo.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

Romania


Produsul comandat este livrat prin intermediul serviciilor de curierat rapid puse la dispoziție de către compania CARGUS. Coletul va fi livrat în termen de 1-2 zile lucrătoare de la predarea acestuia către curier.

 Cum se efectuează livrarea?

În etapa de plasare a comenzii poți alege ca livrarea să se facă la:

  • adresa ta (acasă sau la birou). În cazul in care dorești livrarea la o altă adresă decât cea menționată în comandă trebuie să ne notifici sau poți face redirecționare din aplicatia CARGUS Mobile la cel mai apropiat punct Cargus SHIP & GO. 
  • sau si mai rapid, la unul dintre punctele de livrare Cargus Ship & GO. În etapa de confirmare a expedierii comenzii, vei fi notificat cu privire la numărul de awb și opțiunile disponibile. Comanda va putea fi ridicata a doua zi dupa expedierea acesteia din depozit (magazin) si va fi disponibila pentru ridicare, timp de 3 zile;

  

Prin aplicația Cargus Mobile vei fi notificat la fiecare actualizare a statusului coletului tău, imediat ce este predat curierului.

Statusul comenzii tale poate fi urmarit si pe www.cargus.ro , folosind numarul de urmarire alocat acesteia.

Coletul va fi returnat automat in termen de 5-7 zile calendaristice de la data predarii catre CARGUS , in cazul in care nu s-a reusit livrarea;

     • Cargus Courier ,Livrare 1-2 zile , 25 RON in ORICE localitate din Romania !

       • GLS Courier Livrare 1-2 zile , 25 RON in ORICE localitate din Romania !

       • Dpd Courier, Livrare 1-3 zile , 25 RON in ORICE localitate din Romania !

      • Transport Gratuit pentru comenzi mai mari de 300 Ron !


Bulgaria,Grecia,Ungaria

      • Dpd Regional, Livrare 3-5 zile ,60 RON sau Transport Gratuit pentru comenzi mai mari de 750 Ron !


Austria, Belgia, Cehia, Franta, Germania, Italia, Olanda, Polonia, Spania

        • Dpd Europe Zone I, Livrare 6-10 zile, 99 RON !


Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Letonia, Lithuania, Luxembourg, Portogalia, Slovacia ,Slovenia, Suedia

        • Dpd Europe Zone II, Livrare 6-10 zile, 199 RON !


 ——————————————————————————

      Returnare produse comandate de pe Kedoo.ro

Condițiile de retur sunt în conformitate cu legea comerțului la distanță (Ordonanța Guvernului nr. 34/2014)

TERMENUL LEGAL DE RETURNARE  ESTE DE 14 ZILE DIN MOMENTUL RECEPTIONARII PRODUSULUI DE CATRE DUMNEAVOASTRA .


Va rugam sa ne contactati , prin e-mail, telefon sau pe una din retelele noastre de socializare kedoo.ro(facebook,instagram), pentru a ne comunica decizia dumneavoastra de returnare  si daca e cazul noile produse pentru care vreti sa facem rezervarea. Orice schimb de produs se va face doar in limita stocului disponibil si dupa o procedura speciala de schimb, pe care va vom comunica-o in momentul instiintarii telefonice sau pe e-mail. 


Dupa ce ne-ati anuntat ramane doar sa ne trimiteti produsul spre verificare !


Este obligatorie utilizarea unui ambalaj protector la expedierea produsului.


Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul  original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de Kedoo.ro Daca produsul returnat este deteriorat, ne rezervam dreptul de a refuza returnarea contravalorii acestui produs, in acest caz produsul fiind retransmis catre dumneavoastra. 

 1.Schimb cu alta marime sau alt produs :

Daca doriti sa schimbati ,reveniti cu un mesaj pe facebook,instagram,whatsapp sau mail si cu poze ale produsului pe care doriti sa il schimbati (ne intereseaza ca produsul sa nu fie purtat ,iar etichetele,ambalajul sa fie intacte )sau telefon pe numarul afisat pe site ,intre orele 11:00-13:00(Luni - Vineri)alegeti cu ce anume doriti sa schimbam !
Cand ajung cei de la curier cu produsul rezervat la dvs,faceti schimbul cu ei si platiti taxa pentru curier de 30 lei !

 2.Returnarea banilor :
Trebuie sa ne anuntati intentia dvs de retur, telefonic sau pe retelele de socializare, produsul trebuie sa fie nepurtat iar etichetele sa fie intacte, apoi va trebuie un cont bancar + numele titularului pe care le scrieti pe o hartie.Puneti hartia impreuna cu factura si produsul in colet, si trimiteti produsul la adresa de pe factura cu plata la destinatar (2Y PREMIUM BY KEDOO SRL)! - Taxa de retur este de 20 de lei, care vor fi scazuti din totalul produselor trimise retur.

CUM PUTETI TRIMITE PRODUSUL INAPOI PRIN CARGUS CURIER ?
Sunati la 0219330 sau 0219282 si spuneti ca doriti sa inregistrati o comanda de ridicare colet pe contract 2Y PREMIUM BY KEDOO SRL, cu ridicare de la adresa dumneavoastra, si cu destinatar 2Y PREMIUM BY KEDOO SRL, cu plata la destinatar conform contractului.

     ADRESA LA CARE VETI TRIMITE COLETUL :

 Catre : 2Y PREMIUM BY KEDOO SRL

 Adresa : Str.Banat Nr.15 ,Camera 1, Giurgiu, Giurgiu!!!! Nu acceptam sub nicio forma colete trimise cu valoare ramburs.


Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, exceptie facand situatia in care  ati primit alt produs fata de cel comandat sau in cazul in care ati constatat ca produsul primit are un defect observabil de fabricatie, in acest caz toate taxele de transport pentru remedierea greselii le vom plati noi si va vom comunica modalitatea de transport pe care o preferam in momentul in care ne contactati.

Inapoierea sumelor in functie de situatia data se va face in termen de maxim 14 zile calendaristice, termen  socotit din momentul in care produsul ajunge in evidenta noastra.Returul Comenzilor Cu Transport Gratuit:

- Returnare comanda integrala: Se va restitui intreaga suma de pe factura

- Returnare partiala: In cazul in care valoarea articolelor pastrate va fi mai mica de 300 de lei, se va percepe taxa de transport 20 de lei, aplicabila comenzilor sub 300 de lei (se considera ca nu ati avut comanda de peste 300 lei si nu beneficiati de transport gratuit)


Returnarea contravalorii produselor nu si pe transport, se face doar intr-un cont  bancar pe care este necesar sa ni-l transmiteti pe adresa noastra de e-mail sau scris pe un biletel care il puteti pune in colet in momentul returnarii produsului.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.Prin finalizarea comenzii, pe care ati facut-o cu buna stiinta, se considera ca ati citit Termenii si Conditiile noastre si ati fost de acord cu acestea. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare ( intelegem problemele clientului, dorim ca totul sa decurga normal iar clientul sa fie multumit; lucram pe zero returnand sau schimband produsul dar nu putem lucra pe minus suportand noi taxele de curier ( in cazul in care eroarea nu a fost a noastra ).


In cazul in care nu sunteti de acord cu politica noastra va rugam sa nu comandati de pe acest site. Orice alta reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.