kedoo.ro Web analytics

Transport si Retururi

   Kedoo.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

Romania

    • Cargus Courier, Livrare 1-3 zile ,20 RON in ORICE localitate din Romania !

    • Dpd Courier, Livrare 1-3 zile , 20 RON in ORICE localitate din Romania !

      • Transport Gratuit pentru comenzi mai mari de 250 Ron !


Bulgaria,Grecia,Ungaria

      • Dpd Regional, Livrare 3-5 zile ,60 RON sau Transport Gratuit pentru comenzi mai mari de 750 Ron !


Austria, Belgia, Croatia, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Italia, Letonia, Lituania, Luxembourg, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania,Suedia

        • Dpd Europe, Livrare 6-10 zile, 99 RON sau Transport Gratuit pentru comenzi mai mari de 1250 Ron !


Marea Britanie 

      • Dpd United Kingdom,Livrare 6-10 zile, 205 RON ,in aceste pret este inclusa si valoarea Declaratiei Vamale de Export (aceasta se tarifeaza suplimentar 50 RON + TVA /expediere) !

 ——————————————————————————

      Returnare produse comandate de pe Kedoo.ro


TERMENUL LEGAL DE RETURNARE  ESTE DE 14 ZILE LUCRATOARE DIN MOMENTUL RECEPTIONARII PRODUSULUI DE CATRE DUMNEAVOASTRA .


Va rugam sa ne contactati , prin e-mail, telefon sau pe una din retelele noastre de socializare kedoo.ro(facebook,instagram), pentru a ne comunica decizia dumneavoastra de returnare  si daca e cazul noile produse pentru care vreti sa facem rezervarea. Orice schimb de produs se va face doar in limita stocului disponibil si dupa o procedura speciala de schimb, pe care va vom comunica-o in momentul instiintarii telefonice sau pe e-mail. 


Dupa ce ne-ati anuntat ramane doar sa ne trimiteti produsul spre verificare !


Este obligatorie utilizarea unui ambalaj protector la expedierea produsului.


Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul  original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de Kedoo.ro Daca produsul returnat este deteriorat, ne rezervam dreptul de a refuza returnarea contravalorii acestui produs, in acest caz produsul fiind retransmis catre dumneavoastra. 


!!!! Nu acceptam sub nicio forma colete trimise cu valoare ramburs.


Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, exceptie facand situatia in care  ati primit alt produs fata de cel comandat sau in cazul in care ati constatat ca produsul primit are un defect observabil de fabricatie, in acest caz toate taxele de transport pentru remedierea greselii le vom plati noi si va vom comunica modalitatea de transport pe care o preferam in momentul in care ne contactati.

Inapoierea sumelor in functie de situatia data se va face in termen de maxim 14 zile calendaristice, termen  socotit din momentul in care produsul ajunge in evidenta noastra.Returul Comenzilor Cu Transport Gratuit:

- Returnare comanda integrala: Se va restitui intreaga suma de pe factura

- Returnare partiala: In cazul in care valoarea articolelor pastrate va fi mai mica de 250 de lei, se va percepe taxa de transport 20 de lei, aplicabila comenzilor sub 250 de lei (se considera ca nu ati avut comanda de peste 250 lei si nu beneficiati de transport gratuit)Returnarea contravalorii produselor nu si pe transport, se face doar intr-un cont  bancar pe care este necesar sa ni-l transmiteti pe adresa noastra de e-mail sau scris pe un biletel care il puteti pune in colet in momentul returnarii produsului.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.


Prin finalizarea comenzii, pe care ati facut-o cu buna stiinta, se considera ca ati citit Termenii si Conditiile noastre si ati fost de acord cu acestea. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare ( intelegem problemele clientului, dorim ca totul sa decurga normal iar clientul sa fie multumit; lucram pe zero returnand sau schimband produsul dar nu putem lucra pe minus suportand noi taxele de curier ( in cazul in care eroarea nu a fost a noastra ).


In cazul in care nu sunteti de acord cu politica noastra va rugam sa nu comandati de pe acest site. Orice alta reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.